Onze Ons

Geschiedenis BBQonline
Mijn naam is Jeroen, de eigenaar van BBQonline. Een paar jaar geleden kreeg ik van een goede vriend zijn weber houtskoolbarbecue, het lukte hem niet om het eigen te maken en de weber zou wat gebruiksprobleempjes geven. Hup de barbecue achter in de auto en naar huis. Thuis aangekomen pakte ik wat schoonmaakmiddel en warm water en begon te poetsen. Ik zag vrijwel direct dat deze barbecue niet goed gemonteerd was. Schroevendraaier erbij en na 5 minuten sleutelen rolde de weber perfect en na 20 min poetsen was de weber weer als nieuw.

Het eerste stukje vlees wat ik klaar ging maken op de barbecue was een Picanha. Diverse how-to filmpjes gezien over de bereiding en toen was het zover. Mijn eerste sessie LOW and SLOW. Vanaf toen is mijn barbecue hart sneller gaan kloppen! Spareribs, shortribs, groenten, toetjes, alles maak ik klaar op de barbecue. Vrienden en familie genoten volop van ons gemaakte eten. Steeds vaker kreeg ik de vraag; hoe ik gerechten maakte, hoe ik aan mijn materialen kwam en of ik misschien eens iets samen wilde doen ter leer en vermaak van vrienden. Ik antwoorde steevast dat ik de materialen overal vandaan haalde, in het noorden zit niet echt een speciaalzaak was de conclusie.

December 2020; samen met mijn vrouw zaten we wederom iets lekker van de barbecue te eten. We kregen het over een eigen onderneming naast mijn huidige vaste baan. Phoe zelf iets beginnen in de barbecues, ten tijde van corona? Dat is wel een enorme uitdaging. Eenmaal dit plan bedacht kon het niet anders dan dat ik op 22 december 2020 de kamer van koophandel binnen liep en de eerste stap heb gezet. BBQonline is een feit!

BBQonline is meer dan alleen een webshop, het is een site vol informatie, recepten en mooie blogs over barbecueën. We zijn leverancier van diverse topmerken waar we echt trots op zijn. Bij BBQonline vind je geen slechte producten, ik sta 100% achter alle producten die ik verkoop en ik ben elke keer weer enthousiast van de producten die ik gebruik!

“Of je nu een hamburger klaar wilt maken of een Wagyu A5-B12, bij BBQonline ben je op het juiste adres voor alle benodigdheden en adviezen. ”

We kijken ernaar uit om je verder te helpen en inspireren voor jouw volgende top gerecht!