Verzending & Retour

Verzending
Nadat wij jouw betaling hebben ontvangen, nemen we jouw bestelling in behandeling, verpakken we het en verzenden we het pakket via PostNL met een track & trace verzending zonder handtekening naar jouw adres. We versturen pakketten over het algemeen tussen 1 en 3 werkdagen na ontvangst van de betaling. Afhankelijk van het gewicht zijn de verzendkosten voor een pakket in Nederland zijn € 6,95. Bij een bestelling boven de €75,- of meer zijn de verzendkosten gratis.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Helaas kunnen we twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen. Voor elke losse bestelling worden dus verzendkosten in rekening gebracht. Wil je de bestelling naar het buitenland (binnen of buiten Europa) verzenden? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

Retour
Een bestelling van BBQonline.nl kan binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd mits de producten in originele staat verkeren. Wij storten geen geld terug als deze niet in originele staat verkeren. In originele staat betekent ongedragen, ongewassen, geen beschadigingen en in originele verpakking met label. De kosten voor het retour verzenden zijn voor rekening van de klant.

Wanneer jij jouw bestelling wilt retourneren, verpak het dan goed om verlies of beschadiging tijdens de retourverzending te voorkomen. Gebruik, indien mogelijk, de verzenddoos waarin je het hebt ontvangen. Mocht deze doos kapot zijn, verpak het dan op een andere manier. Zorg ervoor dat jouw bestelling in originele staat wordt teruggestuurd. Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier [download HIER] mee. Geretourneerde producten moeten altijd gefrankeerd opgestuurd worden naar ons. Ongefrankeerde retourneringen worden niet in ontvangst genomen.

Naar welk adres moet ik een retour verzenden?
BBQonline.nl
Kaleweg 9
9865 TC Opende

Kosten
De kosten voor het retour verzenden van een BBQonline.nl bestelling zijn voor de klant en worden niet betaald door BBQonline.nl . De kosten van de originele verzending en verpakking worden niet teruggestort als je een retour verzending hebt gedaan. Alle terug te storten bedragen zijn minus de kosten van het verzenden en verpakken. BBQonline.nl is niet verantwoordelijk voor producten, die tijdens retourverzending beschadigd of verloren raken.

Terugbetaling
Als wij de geretourneerde producten hebben ontvangen, geaccepteerd en verwerkt dan duurt het maximaal 14 werkdagen voordat het geld teruggestort is.

Beschadigd
Mocht het bestelde product van BBQonline.nl na ontvangst beschadigd zijn en dit is niet veroorzaakt door eigen gebruik, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact op met onze klantenservice onder vermelding van het ordernummer ([email protected]). We hebben jouw mail in behandeling en overleggen indien noodzakelijk met de leverancier van het product. Als de beschadiging veroorzaakt is door een fabricagefout dan krijg je een nieuw product naar keuze (voor hetzelfde aankoopbedrag). Bij een beschadiging van een product wordt er geen geld teruggestort.